Rendszeresen meglátogatja egykori gondozóját a megmentett földimalac

Hetente többször is feltűnik egykori mentegetője házánál E.T., a földimalac, akit öt hónapon át gondozott egy állatorvos Namíbiában. A csupasz kölyökre egy teherautó vezetője talált rá, amikor indulás előtt ellenőrizte a jármű kerekeit. A sofőr alig hitte a szemének amikor észrevette a csupasz kis állatot. A földimalac kölyök valószínűleg árván maradt és a teherautó alatt keresett magának menedéket, az egyik kerék mellett összegömbölyödve.

1

Mivel a férfi nem találta meg a földimalac anyját, magával vitte a védtelen kölyköt és kapcsolatba lépett Erika de Jager állatorvossal, aki egyben a ZURI nevű állatmenhely alapítója is. Ő vette gondozásába a kölyköt, akit 5 hónapon át nevelt a birtokán működő menhelyen. A kis földimalacról nemcsak Erika de Jager és munkatársai gondoskodtak, hanem a nő kutyái is lelkesen kivették részüket a nevelésében.

Miután E.T. kellően megerősödött és fokozatosan felkészítették arra, hogy egyedül is boldoguljon, visszaengedték a vadonba. A földimalac azonban nem szakadt el teljesen megmentőjétől, ugyanis a mai napig rendszeresen visszatér Erika de Jager házához, hogy meglátogassa “pótmamáját”.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ö2

MEGOSZTÁS