Tenger közepéről mentettek ki egy rémült labradorkölyköt [videó]

Egy nápolyi vitorlásklub hat tagja éppen Nápoly közelében vitorlázott, mikor egyikük különös, ugatásszerű hangokra lett figyelmes. Egyszer csak mindannyian megpillantottak egy halálra rémülten kapálózó labradort, aki épp feléjük úszott. A vitorlások azonnal mentőakcióba kezdtek, próbáltak manőverezni a vitorlással, így a kutyus ügyesen megközelíthette a hajót és akit így ki tudtak emelni a vízből.

lebrador

Később kiderült, hogy a Nápoly melletti Ischia szigetére utazott komppal egy család az újdonsült labrador kutyusukkal, amikor a kölyökkutya a tengerbe esett. A család hiába kérte a kompvezetőket, ők nem álltak meg.

A kiskutya teljesen át volt fagyva, remegett és nyüszített. A mancsait szinte már nem is tudta mozgatni, annyira kihűlt. A kimentést követően a partra érve ellátta a kutyust egy állatorvos, és rögtön jelentették az esetet a helyi hivatalban. Pár óra alatt meg is lettek a gazdái, mert közben a kétségbeesett család már segítséget kért a kutya kereséséhez. A kölyök az estét már a családi otthonban tölthette és szerencsére a kiskutyának a riadalmon kívül nem esett semmi baja.